Airflow

Air- Flow er en spray av luft vann og natriumbikarbonat som føres rundt tannen og gir et forbløffende godt resultat! Tennene blir hvitere og renere på en enkel måte.
Tønsberg Tannhelse tilbyr behandling med Air- Flow, noe som er en saltblåsing (spray av luft, vann og natriumbikarbonat) som fjerner misfarging på tennenes overflate slik at tennene blir hvitere og renere. Air- Flow føres rundt tannen og gir et forbløffende godt resultat. Misfarging kan komme av f.eks. kaffe, røyk, rødvin og andre misfargende mat- og drikkevarer. Med Air- Flow kommer man til på vanskelige steder som f.eks. mellom tennene, i tannens dype groper og i fissurer. Air- Flow kan også benyttes før man skal gjennomføre tannbleking for å oppnå et best mulig resultat.

Saltblåsing er ikke tidkrevende og er en skånsom behandling for tenner og tannkjøtt. I tillegg gir den en frisk smak av sitron eller peppermynte.

Noen har naturlig mørkere tenner enn andre. Enkelte tenner er også naturlig mørkere enn andre, f.eks. hjørnetannen. Tannfargen er arvelig og tenner blir også mørkere med årene. Dette kan ikke fjernes med Air- Flow. Ønsker man å gjøre noe med dette må tennene blekes.

De vanligste årsakene til misfarging av tennene er:
  • drikke som kaffe, te, brus og vin
  • forskjellige typer bær og farget frukt
  • røyking/snusing
  • brus og godteri
  • dårlig tannpuss
  • noen medisiner (allergimedisiner, noen typer antibiotika, blodtrykksmedisiner)
  • noen typer munnskyllevannKontakt oss
 

ÅPNINGSTIDER
Man - fre: 07:30 - 16:00  (Telefontid: 08:00-15:30)

Kveldstimer etter avtale.

TIMEBESTILLING / AVBESTILLING
Timebestilling, endring og avbestilling må gjøres per telefon.

 

Tønsberg Tannhelse AS
Grev Wedelsgate 10, 3111 Tønsberg
Fax:  33 37 98 19
E-post: post@tannhelse.no

 
Ris eller ros? Da vil gjerne høre fra deg!
Skriv en anmeldelse på Google